Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Proin tortor. Mauris elit tellus, aliquam ac, condimentum id, tempor viverra, ligula. Donec elit lorem, rhoncus sit amet, euismod sit amet, facilisis ac, lectus. Proin luctus felis in arcu. Aenean mattis. Donec tincidunt, justo sed dictum ullamcorper, justo libero lacinia neque, eget elementum turpis lacus at elit. Proin vel turpis id elit ultricies lacinia. Cras nisl diam, vehicula sollicitudin, egestas quis, venenatis vel, dui. Vivamus faucibus mollis nisi. Sed tempus, magna quis sodales pulvinar, ipsum quam interdum neque, eget gravida erat nulla eu enim. Vivamus posuere pharetra diam.Het Waldorfhaus biedt kinderopvang aan kinderen tussen de 0-13 jaar met als uitgangspunt de antroposofie. De antroposofie is terug te vinden in de benadering van het kind, voeding (vegetarisch/onbewerkt), inrichting van de ruimtes, gebruik van natuurlijke materialen en het activiteitenaanbod in het ritme van de natuur.

INSCHRIJVEN

LOCATIES

Waldorfhaus (Kristal)
Cypruslaan 400
3059 XA Rotterdam Nesselande
Telefoonnummer 06-30183662

Waldorfhaus Vuurvlinder
Kosboulvard 5
3059 XZ Rotterdam Nesselande
Telefoonnummer 06-82594730

Waldorfhaus Dorus Rijkers
Kosboulvard 40
3059 XZ Rotterdam Nesselande
Telefoonnummer 06-30424362

Waldorfhaus Vuurvlinder peuteropvang.

Waldorfhaus vuurvlinder is een locatie in de Waldorfschool waar wij antroposofische peuteropvang bieden. Kinderen tussen de 2-4 jaar zijn van harte welkom in deze Vrije peuterklas. Wij borgen en verzorgen tien peuters per ochtend.
In het ritme van het jaar vieren wij de jaarfeesten, bakken broodjes en bieden wij vrij spel aan.

Buitenschoolse opvang Waldorfhaus Dorus Rijkers.

Verscholen in het Nessebos bevindt zich buitenschoolse opvang Waldorfhaus Dorus Rijkers.
BSO Dorus Rijkers bevindt zich in het scoutinggebouw van scoutinggroep Dorus Rijkers.
Locatie Dorus Rijkers biedt veel binnen en buitenruimte.
Het werken vanuit de antroposofie spreekt tot de verbeelding door deze mooie plek midden in de natuur.
Op deze locatie bieden wij buitenschoolse opvang voor alle leeftijden. U bent van harte welkom !

KENNISMAKEN

Het toevertrouwen van de zorg van uw kind(eren) aan derden is een bijzondere gewaarwording. Het bezoeken van de kinderopvang kan de normaalste zaak van de wereld lijken. Toch blijkt een prettig, warm eerste contact van invloed te zijn op de verdere periode dat een gezin verbonden is aan de Kinderopvangorganisatie. Voor kennismaken en wennen word veel tijd genomen binnen het Waldorfhaus. Maakt u vrijblijvend een afspraak voor kennismaking via: info@waldorfhaus.nl

AANMELDEN

Het Waldorfhaus heeft Debicare als intermediair in de arm genomen om de totale kindplanning en debiteurenbestand op zich te nemen. Voor aanmelden en of wijzigingen kunt u een email sturen naar info@debicare.nl. Via www.debicare.nl kunt u meer informatie verkrijgen over Debicare en hun werkwijze.

TARIEVEN

Omdat tarieven aan verandering onderheven zijn en betrekking hebben op een reguliere dienst of een dienst afhankelijk van de opvanglocatie verschaffen wij u graag de actuele tarievenlijst via de email : info@waldorfhaus.nl

OPENINGSTIJDEN

Het Waldorfhaus is dagelijks geopend van 07:00 tot 19:00 (deze tijden zijn afhankelijk van het door u ingekochte pakket).

De dagen waarop het Waldorfhaus gesloten is:

Tussen kerst en oud en nieuw 26 december 2022 tot en met 1 januari 2023
  7 april 2023 Goede Vrijdag
10 april 2023 2e Paasdag
27 april 2023 Koningsdag
18 mei  2023 Hemelvaart
19 mei  2023 Brugdag
29 mei  2023 2e Pinksterdag
  7 augustus 2023 tot en met 13 augustus 2023 Zomersluiting 
Tussen kerst en oud en nieuw 25 december 2023 tot en met 1 januari 2024

MEDEWERKERS

Het Waldorfhaus wordt georganiseerd door een aantal gedreven medewerkers. De meedewerkers van het Waldorfhaus hebben een pedagogische achtergrond. En blijven zich doormiddel van interne en externe trainingen verdiepen in de zorg voor het jonge kind.

JAARPLANNING

Het Waldorfhaus werkt met een jaarplanning via het ouderportaal worden klanten van het Waldorfhaus op de hoogte gehouden van de jaarfeesten en vakantie planningen. Mocht u vragen hebben over de jaarplanning? dan kunt u een email sturen naar : info@waldorfhaus.nl 

NIEUWS

Via het ouderportaal worden klanten van het Waldorfhaus op de hoogte gehouden. Maandelijks word er een nieuwsbrief uitgebracht. Bent u benieuwd naar gebeurtenissen in en rond het Waldorfhaus? Stuur dan een email voor meer informatie. info@waldorfhaus.nl 


Volg ons op ​Facebook​ voor meer nieuws! 
facebook.com/waldorfhaus.nl/

PEDAGOGISCH BELEID/PROTOCOLLEN

Binnen het Waldorfhaus hebben wij een heldere visie op kinderen en hun belevingswereld . Ter ondersteuning van deze visie, wet en regelgeving werken wij met een pedagogisch beleidsplan. In het pedagogisch beleidsplan vindt u de opbouw van het Waldorfhaus gekoppeld aan de locatie. Op de locatie ligt het pedagogisch beleidsplan ter inzage. Uiteraard kunt u de beleidsstukken ook digitaal ontvangen door een email te sturen naar: info@waldorfhaus.nl. Klanten van het Waldorfhaus kunnen deze documentatie ontvangen en of bekijken via het ouderportaal.

GGD

OUDERCOMMISSIE

Het Waldorfhaus heeft een actieve oudercommissie.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ze benaderen op
oudercommissie@waldorfhaus.nl.

KLACHTEN

Bij het leveren van diensten horen ook misverstanden of gevoelens van onvrede.
U kunt ten alle tijden uw minder prettige ervaringen delen met de medewerkers of het bestuur. U bent ten alle tijden welkom dit te doen.
Wij zijn aangesloten bij een externe klachtencommissie, maar komt u ten alle tijden eerst bij ons.

PRIVACYVERKLARING

We leggen hieronder uit waarom en wat wij doen met uw gegevens:
Pricvacyverklaring

VACATURES

Het Waldorfhaus is op zoek naar een pedagogisch medewerker met een antroposofische achtergrond. Voel jij je helemaal thuis in deze wereld en wil je graag in een mooie ambiance werken bij het Waldorfhaus? Stuur dan snel een mailtje naar info@waldorfhaus.nl met je motivatie en CV.

CONTACT

Waldorfhaus​ (Kristal)
Telefoonnummer: 06-30183662

Cypruslaan 400
3959 XA Rotterdam
Bestuur: ​Tel.06 - 13 24 13 06
Zonnezee: Tel.06 - 30 18 36 62
Wolkewit: Tel.06 - 30 18 36 62
BSO Sterrenstof: Tel.06 - 30 18 36 62


Waldorfhaus Vuurvlinder
Kosboulevard 5
3059 XZ Rotterdam
E-mail: info@waldorfhaus.nl
Tel.:06 - 82 59 47 30
 
Waldorfhaus Dorus Rijkers
Kosboulevard 40
3059 XZ Rotterdam
E-mail: info@waldorfhaus.nl
Tel.:06 - 30 42 43 62